Precizní filtrační miska jednoporcová pro LA MARZOCCO, IMS MASYSL 1T H21.5 M

IMS MASYSL 1T H21.5 M filtrační miska jednoporcová pro LA MARZOCCO, velikost dávky 8g.
Precizní filtrační miska jednoporcová pro LA MARZOCCO, IMS MASYSL 1T H21.5 M
Montáž svépomocí
430 Kč 355 Kč bez DPH
Množstevní slevyod 5 ks417 Kč345 Kčod 10 ks400 Kč330 Kč
Cena po registraci:420 Kč s DPH
Skladem externí sklad
Osobně v prodejně:pátek 5.4.Přepravní společností:úterý 9.4.
EAN880009339PN880009339Záruka24 měsíců

IMS MASYSL 1T H21.5 M precizní filtrační miska jednoporcová "The Single" pro LA MARZOCCO, velikost dávky 8g, H21.5, Aisi 304 Stainless Steel, Food Safe Certified, odpovídající tamperu ø 58 mm - speciální pro bezedné - nahé páky

Kompatibilní pro kávovary značek s průměrem standardních misek 58mm. Tato miska byla vyvinuta za účelem získání meximální kvality extrakce kávy v jednoporcové misce. Její zaoblený tvar spodní části zajišťuje rovnoměrný prostup vody z kávového puku při přípravě kávy. Ideální pro bezedné hlavy páky tzv. nahé páky (Naked Portafilter), protože minimalizují prskání a rozstřik kávy do okolí mimo šálek.

Lem: Ø 70 mm (B70)
Výška: 21.5 mm (H21.5)
Tělo: Ø 60 mm na Ø 58 mm tamper
Průměr: vnější Ø 60.5 mm
Tvar: komolý kužel s rohovým zaoblením

Tvar byl vytvořen společností I.M.S. pro získání správného poměru mezi základnou a výškou puku kávy ve vztahu ke kapacitě objemu kávy. Spodní část filtru má tvar komolého kužele. Prostřední část je připojena k horní části těla pomocí specifického zaoblení rohů. Tento tvar byl navržen pro využití maxima extrakce z celého kávového puku, a usnadňuje jeho vysušení a vyklepnutí.

Perforace:
I.M.S. perforace je exkluzivní a patentovaná
Perforovaná plocha: Ø 28 mm
Oblast optimalizována ve vztahu k tvaru filtru.
Počet jamek: 137 Micro rozteč precizní (M)
Počet a rozložení otvorů jsou určeny pro vyrovnání dodávky vody ve vztahu k výšce a tvaru filtru a perforované oblasti.
Průměr otvoru: 0,30 mm
Tvar otvoru: kruhová část s kónickým průřezem.
Přesnost oerforace: Relaminovaný a zkalibrovaný.

Finální úprava je prováděna třemi způsoby:
V bubnu: Mokrý vibrofinishing s keramickými vložkami a sušením v komoře.
Mořením: Pasivace a příprava materiálu.
Elektrolyticky: Hladký nepřilnavý povrch s bezkonkurenčními nekontaminujícími chuťovými vlastnostmi.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení