Precizní filtrační miska dvouporcová IMS B70 2T H24.5 M

IMS B70 2T H24.5 M filtrační miska dvouporcová, velikost dávky 12-18 g.
Precizní filtrační miska dvouporcová IMS B70 2T H24.5 M
Montáž svépomocí
440 Kč 364 Kč bez DPH
Množstevní slevyod 5 ks427 Kč353 Kčod 10 ks409 Kč338 Kč
Cena po registraci:430 Kč s DPH
Skladem 1 ks
Osobně v prodejně:úterý 2.4.Přepravní společností:čtvrtek 4.4.
EAN880009331PN880009331Záruka24 měsíců

IMS B70 2T H24.5 M precizní filtrační miska dvouporcová, velikost dávky 12-18 g, H24.5, Aisi 304 Stainless Steel, Food Safe Certified, odpovídající tamperu ø 58 mm

Kompatibilní pro kávovary značek: ASTORIA, CASADIO, CONTI, ELEKTRA, FRACINO, KEES VAN DER WESTEN, MAGISTER, MARZOCCO, NUOVA SIMONELLI, PAVONI, PROMAC, RANCILIO, SLAYER, SYNESSO, VICTORIA ARDUINO

pro skupiny typu E61: ASCASO, BEZZERA, BFC, BIANCHI, BRASILIA, DID, ECM, EXPOBAR, FAEMA, FIORENZATO, GRIMAC, IBERITAL, LA NUOVA ERA, LA SCALA, ORCHESTRALE, QUALITYESPRESSO, ROCKET, ROYAL, SAB ITALIA, SANREMO, VFA, VIBIEMME, WEGA

Lem: Ø 70 mm (B70)
Výška: 24.5 mm (H24.5)
Tělo: Ø 60 mm na Ø 58 mm tamper
Průměr: vnější Ø 60.5 mm
Tvar: komolý kužel s rohovým zaoblením

Tvar byl vytvořen společností I.M.S. pro získání správného poměru mezi základnou a výškou puku kávy ve vztahu ke kapacitě objemu kávy. Spodní část filtru má tvar komolého kužele. Prostřední část je připojena k horní části těla pomocí specifického zaoblení rohů. Tento tvar byl navržen pro využití maxima extrakce z celého kávového puku, a usnadňuje jeho vysušení a vyklepnutí.

Perforace:
I.M.S. perforace je exkluzivní a patentovaná
Perforovaná plocha: Ø 44 mm
Oblast optimalizována ve vztahu k tvaru filtru.
Počet jamek: 641 Micro rozteč precizní (M)
Počet a rozložení otvorů jsou určeny pro vyrovnání dodávky vody ve vztahu k výšce a tvaru filtru a perforované oblasti.
Průměr otvoru: 0.30 mm
Tvar otvoru: kruhová část s kónickým průřezem.
Přesnost perforace: Relaminovaný a zkalibrovaný.

Finální úprava je prováděna třemi způsoby:
V bubnu: Mokrý vibrofinishing s keramickými vložkami a sušením v komoře.
Mořením: Pasivace a příprava materiálu.
Elektrolyticky: Hladký nepřilnavý povrch s bezkonkurenčními nekontaminujícími chuťovými vlastnostmi.

Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení